Welcome to Risun Bio-Tech Inc!

Tel:+86-29-8610-0730
Kategori produk
Hubungi kami

Tel:+86-29-8610-0730

Nombor Faks:+86-29-8610-5620

E-mel: Sale@risunextract.com

Web: www.risunextract.com

Ekstrak tumbuhan

Ekstrak tumbuhan

Nama ExtractProduct thyme: Thyme Extract.Botanical sumber: vulgarisPart Thymus digunakan: HerbsAppearance: serbuk halus keperangan. Spesifikasi: 10:1Test kaedah: TLCHealth manfaat: ia adalah selamat untuk digunakan thyme

Maklumat produk

Risun Bio-Tech Inc adalah salah satu pengeluar ekstrak tumbuhan yang terkemuka dan pembekal, dialu-alukan untuk membeli bekalan kilang asli tulen dan 100% semulajadi tumbuhan cabutan harga rendah dan berkualiti tinggi.

Ekstrak tumbuhan

Nama produk: Ekstrak tumbuhan.

Sumber botani: Thymus vulgaris

Sebahagian digunakan: herba

Rupa: Serbuk halus keperangan.

Spesifikasi: 10:1

Kaedah ujian: TLC

Manfaat kesihatan:

Ia adalah selamat untuk menggunakan tumbuhan sebagai bahan perasa semasa, tetapi dos ubat-ubatan yang kuat harusdielakkan jika terdapat sebarang kemungkinan bahawa anda sedang hamil.

Terperinci pembungkusan:

Berat bersih: 25Kg setiap gendang. Makan dalam dua beg plastik dengan kertas-gendang di luar atau mengikut permintaan pelanggan.

Menyimpan: Stor di dalam bekas yang sejuk, kering dan ditutup dengan baik; Jauhkan diri anda daripada kelembapan dan kuat cahaya/haba.

Jangka hayat: dua tahun di bawah persekitaran tertentu.


Hot Tags: ekstrak tumbuhan, pengilang, pembekal, beli, harga rendah, berkualiti tinggi, bekalan kilang, asli tulen, 100% semulajadi

Sepasang: Ekstrak artichoke

Seterusnya: Ekstrak rhubarb

Barangan yang berkaitan