Welcome to Risun Bio-Tech Inc!

Tel:+86-29-8610-0730
Kategori produk
Hubungi kami

Tel:+86-29-8610-0730

Nombor Faks:+86-29-8610-5620

E-mel: Sale@risunextract.com

Web: www.risunextract.com

Ekstrak Thistle susu

Ekstrak Thistle susu

Susu Thistle ExtractProduct nama: Susu Thistle ExtractBotanical sumber: Silybum marianum Gaertn.Part (L.) digunakan: SeedsAppearance: serbuk halus cahaya berwarna kuning. Spesifikasi: Silymarin80%(UV) & Silybin & Isosily

Maklumat produk

Risun Bio-Tech Inc merupakan salah satu pengeluar terkemuka ekstrak susu thistle dan pembekal, dialu-alukan untuk membeli kilang bekalan tulen asli dan 100% semulajadi silymarin, silybin harga rendah dan berkualiti tinggi.

Ekstrak Thistle susu

Nama produk: Susu Thistle cabutan

Sumber botani: Silybum marianum (L.) Gaertn.

Sebahagian digunakan: benih

Rupa: Serbuk halus cahaya berwarna kuning.

Spesifikasi: Silymarin80%(UV) & Silybin & Isosilybin30%(HPLC)

Kaedah ujian: UV/HPLC

CAS NO.: 22888-70-6

Formula molekul: C25H22O

Berat molekul: 482.44

EINECS NO.: 245-302-5

Manfaat kesihatan:

Silymarin positif mempengaruhi segala bentuk penyakit hati. Silymarin kini diiktiraf sebagai foavonoid aktif dalam silymarin. Penyelidikan terbaru telah digunakan Silymarin tulen bukannya itself.the silymarin ubat-ubatan dan toksin experimet mempunyai provedthat yang mempunyai fungsi yang jelas untuk melindungi dan merawat sebarang penyakit hati termasuk cirrhoses, hepatitis kesan positif.

Terperinci pembungkusan:

Berat bersih: 25Kg setiap gendang. Makan dalam dua beg plastik dengan kertas-gendang di luar atau mengikut permintaan pelanggan.

Menyimpan: Stor di dalam bekas yang sejuk, kering dan ditutup dengan baik; Jauhkan diri anda daripada kelembapan dan kuat cahaya/haba.

Jangka hayat: dua tahun di bawah persekitaran tertentu.


Hot Tags: mengekstrak susu thistle, silymarin, silybin, pengilang, pembekal, beli, harga rendah, berkualiti tinggi, bekalan kilang, asli tulen, 100% semulajadi

Sepasang: Salai Plum P.E.

Seterusnya: Ekstrak Delima badan

Barangan yang berkaitan