Welcome to Risun Bio-Tech Inc!

Tel:+86-29-8610-0730
Kategori produk
Hubungi kami

Tel:+86-29-8610-0730

Nombor Faks:+86-29-8610-5620

E-mel: Sale@risunextract.com

Web: www.risunextract.com

Ekstrak bunga Linden

Ekstrak bunga Linden

Linden bunga cabutan nama lain: Tilia bunga extractProduct nama: Linden bunga extractBotanical sumber: Tilia VulgarisPart digunakan: FlowerAppearance: coklat serbuk halus. Spesifikasi: 10:1Test kaedah:

Maklumat produk

Risun Bio-Tech Inc adalah salah satu pengeluar ekstrak bunga linden terkemuka dan pembekal, dialu-alukan untuk membeli bekalan kilang asli tulen dan 100% semulajadi linden bunga cabutan harga rendah dan berkualiti tinggi.

Linden bunga cabutan

Nama lain: Tilia bunga cabutan

Nama produk: Bunga Linden cabutan

Sumber botani: Tilia Vulgaris

Sebahagian digunakan: bunga

Rupa: coklat serbuk halus.

Spesifikasi: 10:1

Kaedah ujian: TLC

Manfaat kesihatan:

Linden bunga (bunga Tilia) digunakan perubatan untuk selsema, batuk, demam, jangkitan, keradangan , tekanan darah tinggi, sakit kepala (terutamanya Migrain), sebagai (peningkatan pengeluaran air kencing), diuretik antispasmodic (mengurangkan spasmalong otot lancar saluran penghadaman ), dan sedative.

Terperinci pembungkusan:

Berat bersih: 25Kg setiap gendang. Makan dalam dua beg plastik dengan kertas-gendang di luar atau mengikut permintaan pelanggan.

Menyimpan: Stor di dalam bekas yang sejuk, kering dan ditutup dengan baik; Jauhkan diri anda daripada kelembapan dan kuat cahaya/haba.

Jangka hayat: dua tahun di bawah persekitaran tertentu.


Hot Tags: ekstrak bunga Linden, pengilang, pembekal, beli, harga rendah, berkualiti tinggi, bekalan kilang, asli tulen, 100% semulajadi

Sepasang: Ekstrak Roselle

Seterusnya: Salai Plum P.E.

Barangan yang berkaitan