Welcome to Risun Bio-Tech Inc!

Tel:+86-29-8610-0730
Kategori produk
Hubungi kami

Tel:+86-29-8610-0730

Nombor Faks:+86-29-8610-5620

E-mel: Sale@risunextract.com

Web: www.risunextract.com

Ekstrak eyebright

Ekstrak eyebright

Nama produk ekstrak eyebright: Eyebright ExtractBotanical sumber: officinalisPart Euphrasia digunakan: Semua herbAppearance: coklat serbuk halus. Spesifikasi: 5:1; Kaedah 10:1Test: manfaat TLCHealth: seperti yang

Maklumat produk

Risun Bio-Tech Inc adalah salah satu terkemuka eyebright ekstrak pengilang dan pembekal, dialu-alukan untuk membeli bekalan kilang asli tulen dan 100% semulajadi eyebright cabutan harga rendah dan berkualiti tinggi.

Ekstrak eyebright

Nama produk: Eyebright cabutan

Sumber botani: Euphrasia officinalis

Sebahagian digunakan: Semua herba

Rupa: Coklat serbuk halus.

Spesifikasi: 5:1; 10:1

Kaedah ujian: TLC

Manfaat kesihatan:

Seperti namanya, herba ini digunakan mengikut sejarah untuk merawat keadaan mata banyak kerana bunga yang kelihatan seperti mata. Penggunaan tradisional telah sebagai eyewash untuk luar konjunktivitis, sakit mata, letih mata dan penglihatan yang lemah. Secara dalaman, eyebright merupakan decongestant dan astringent ringan atau tonik. Ia mempunyai Afiniti bagi hati, percaya perubatan Cina yang telah disambungkan kepada fungsi mata. Herba juga membantu pernafasan kesesakan, masalah resdung dan alahan.

Terperinci pembungkusan:

Berat bersih: 25Kg setiap gendang. Makan dalam dua beg plastik dengan kertas-gendang di luar atau mengikut permintaan pelanggan.

Menyimpan: Stor di dalam bekas yang sejuk, kering dan ditutup dengan baik; Jauhkan diri anda daripada kelembapan dan kuat cahaya/haba.

Jangka hayat: dua tahun di bawah persekitaran tertentu.


Hot Tags: Cabutan eyebright, pengilang, pembekal, beli, harga rendah, berkualiti tinggi, bekalan kilang, asli tulen, 100% semulajadi
Barangan yang berkaitan