Welcome to Risun Bio-Tech Inc!

Tel:+86-29-8610-0730
Kategori produk
Hubungi kami

Tel:+86-29-8610-0730

Nombor Faks:+86-29-8610-5620

E-mel: Sale@risunextract.com

Web: www.risunextract.com

Ekstrak buah-buahan AMLA

Ekstrak buah-buahan AMLA

Nama ExtractProduct buah AMLA: Amla buah-buahan ExtractBotanical sumber: pokok Melaka L.Part digunakan: FruitAppearance: coklat serbuk halus. Spesifikasi: 10:1Test kaedah: TLCHealth manfaat: It terutamanya tre

Maklumat produk

Risun Bio-Tech Inc adalah salah satu pengeluar ekstrak buah amla yang terkemuka dan pembekal, dialu-alukan untuk membeli kilang bekalan tulen asli dan 100% semulajadi amla buah-buahan cabutan harga rendah dan berkualiti tinggi.

Ekstrak buah-buahan AMLA

Nama produk: Ekstrak buah-buahan Amla

Sumber botani: Pokok Melaka L.

Sebahagian digunakan: buah-buahan

Rupa: Coklat serbuk halus.

Spesifikasi: 10:1

Kaedah ujian: TLC

Manfaat kesihatan:

Ia terutamanya melayan sejuk dan demam, batuk, sakit tekak, diphtheria, dahaga, senak, sakit perut , hepatitis kronik, darah tinggi, obesiti, hyperlipidemia, edema haba lembap , micturition, dan lain-lain.

Terperinci pembungkusan:

Berat bersih: 25Kg setiap gendang. Makan dalam dua beg plastik dengan kertas-gendang di luar atau mengikut permintaan pelanggan.

Menyimpan: Stor di dalam bekas yang sejuk, kering dan ditutup dengan baik; Jauhkan diri anda daripada kelembapan dan kuat cahaya/haba.

Jangka hayat: dua tahun di bawah persekitaran tertentu.


Hot Tags: ekstrak buah AMLA, pengilang, pembekal, beli, harga rendah, berkualiti tinggi, bekalan kilang, asli tulen, 100% semulajadi

Sepasang: Ekstrak eyebright

Seterusnya: Ekstrak Aloe

Barangan yang berkaitan